Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Brasserie 't Graanhuys

Contactgegevens:

Brasserie 't Graanhuys
Tweemanspolder 6a
2761 ED Zevenhuizen
tel. 0180-328928
mail: info@graanhuys.nl
site: www.brasseriegraanhuys.nl

site:  

 

Brasserie 't Graanhuys, kwaliteit in ongedwongen sfeer

In Brasserie 't Graanhuys kan een 'ieder die van lekker houdt' terecht. 't Graanhuys is een begrip in Zevenhuizen en haar wijde omgeving. U kunt bij ons terecht voor een gezellige kop koffie met appeltaart, lunch of een heerlijk diner. Brasserie 't Graanhuys is met haar verrassende en afwisselende menukeuze een aanwinst voor 'Het Groene Hart'.

Brasserie 't Graanhuys is bijzonder sfeervol aangekleed in de stijl van de (Koorn) molen en heeft een ambiance waarin men zich snel prettig voelt. "Binnen kunnen we 100 gasten ontvangen. Daarnaast hebben we ook twee bijzondere 'ruimtes' waarin 'apart' gedineerd kan worden met 12 a 14 personen. Bij zonnig weer biedt het terras ook een fijne beschutte plek", aldus Dennis Stekelenburg die er de scepter zwaait. "Wanneer de gast bij ons aan tafel schuift kan hij een grote diversiteit aan gerechten verwachten; van sate tot lamsvlees, van tomaten- tot kreeftensoep en van een eenvoudige lunch tot uitgebreid diner. Met een eerlijke keuken met oog voor kwaliteit en een betaalbare prijs bereiken we een breed publiek waarbij we voor ieder wat wils iets bieden. 

De Brasserie biedt met haar aparte sfeer en inpandige molen een gevoel van huiselijkheid. 't Graanhuys is daardoor de perfecte plaats om samen met familie, vrienden of zakenpartners lekker bij te praten en te genieten van de heerlijke gerechten.

Wij heten u dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur tot 23.00 uur van harte welkom in onze Brasserie. Op maandag zijn wij gesloten!