Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Sportvereniging Zuidplas

Welkom bij de sportvereniging Zuidplas

We zijn zeer verheugd u te kunnen vertellen…
dat er in de regio een SPORTVERENIGING bijkomt!

 

Deze Sportvereniging moet gaan voorzien in de zeer grote behoefte die er is om te sporten. We hebben een breed scala aan sporten voor ogen. Dit zullen zowel binnen- als buiten-

sporten zijn. Het idee om deze sportvereniging op te richten is mede voortgekomen uit de enorme wachtlijsten die er nu (vooral bij buitensporten) zijn. Als alles volgens de planning verloopt, zal de vereniging in 2010-2011 haar deuren kunnen openen.


Waar zal de s.v. Zuidplas voor staan?
Kwaliteit en plezier


Een uitgebreid sportaanbod en een gezellige open sfeer, waar iedereen welkom is. Een vereniging waar iedereen, jong en oud, iets van zijn of haar gading kan vinden. Wij staan dan ook voor een zo groot mogelijk familie-sportaanbod. Wat bij ons hoog in het vaandel staat is de sport voor mensen met een beperking. Dit betekent overigens niet dat prestatiesport er niet toe doet. De voetbalafdeling bijvoorbeeld, zal een zaterdagvereniging zijn in al zijn vormen. Wij zijn inmiddels druk bezig om de Sportvereniging gestalte te geven. U kunt zich nu al zonder enige verplichting geïnteresseerd tonen voor een door u gewenste sport. Uiteraard gaan we discreet om met uw reacties. Verder zijn we op zoek naar mensen, die het leuk vinden om een leidinggevende positie binnen de nieuw op te richten vereniging te gaan bekleden. Daarnaast zijn we in de tweede fase op zoek naar trainers, verzorgers en andere praktijkmensen.Ook over sponsering wordt al nagedacht en alle ondersteuning is welkom voor nu en de toekomst. Een advertentie op deze site behoort tot de mogelijkheden.

 

Contactgegevens:

 

s.v. Zuidplas

contactpersoon: Aart de Haan

Vioolveld 6

2914 CH Nieuwerkerk aan den IJssel

 

tel.: +31 (0)180 321596

website: www.svzuidpplas.nl