Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Parkzoomhal, Polderbad, en Fitness

De sporthal is onderdeel van Sportcentrum Parkzoom. Naast de Parkzoomhal heeft het sportcentrum ook een zwembad (het Polderbad), een fitnessruimte en een kantine. Het complex wordt beheerd door de Stichting Polderbad. Het Polderbad: het binnenbad is het gehele jaar geopend. Men kan er gebruik maken van zonnebanken en de sauna. In het buitenbad bevindt zich een glijbaan, wildwaterkreek en jetstream.

 

In het Polderbad wordt aan kinderen vanaf vier jaar lesgegeven. De lesdagen zijn maandag tot en met vrijdag. Doelstelling is behalen van het door de Nationale Raad Zwemdiploma's uitgegeven zwemABC.

Zwemlessen in het kort:

  • U kunt uw kind opgeven vanaf de leeftijd van 3 jaar en 9 maanden.
  • Uw kind kan worden opgeroepen vanaf vier jaar.
  • Uw kind wordt opgeroepen vanaf een centrale wachtlijst. Dit gebeurt via een brief waarin de mogelijke zwemtijden worden aangegeven.
  • Nieuwe groepen leskinderen starten in de maanden maart, juni, september en december. De groepen bestaan uit ongeveer 14 kinderen.
  • In ons zwembad wordt lesgegeven in vier fasen. Uw kind verschuift van bad 1 naar bad 2 wanneer aan de eisen van bad 1 is voldaan. Iedere fase duurt gemiddeld drie maanden.
  • Kosten voor een leskaart: € 98,00 (een leskwartaal geldig)

Wanneer uw kind opgeroepen wordt om te komen zwemmen, kunt u de dagen kiezen die uw voorkeur hebben.
Er zijn uurslessen, uw kind zwemt dan ��n keer in de week ��n uur, en er zijn halfuurslessen, uw kind zwemt dan twee keer in de week een half uur. De leskaart is geldig gedurende drie maanden, dit komt overeen met ��n fase. De kosten voor een leskaart staan vermeld in de tarievenlijst.

Wanneer uw kind start op 4-jarige leeftijd, heeft het gemiddeld vijf leskaarten nodig om het A-diploma te behalen. Wanneer uw kind al vijf jaar is, bij aanvang van de zwemlessen, zijn er gemiddeld vier leskaarten nodig om het A-diploma te behalen.
U kunt uw kind op de wachtlijst laten plaatsen door uw kind bij onze receptie in te laten schrijven.

Contactgegevens:
 
Iersestraat 15
2912 TH Nieuwerkerk aan den IJssel
tel.: 0180-313255
mail: info@sportcentrum-parkzoom.nl

site: www.polderbad.nl

 

Hieronder vind u een overzicht van de verenigingen die gebruik maken van ons sportcentrum.

 

Huurders Polderbad
Van Vliet - Barracuda Waterpolo en wedstrijdzwemmen
Potvis Duikvereniging
Orka`97 Waterpolo
RPV Nieuwerkerk a/d IJssel Reumapati�nten vereniging

 

Huurders Parkzoomhal
BCNieuwerkerk Badminton
CKV Nieuwerkerk Korfbal
ZVV Margriet Zaalvoetbal
Waterdragers Basketbal
VCN King Software Volleybal
Contactgegevens:
 
Achmea health Center
Iersestraat 15
2912 TH Nieuwerkerk aan den IJssel
tel.: 0180-321544
site: www.achmeahealthcenters.nl

Haal het beste uit jezelf

 

Onze gezondheid is ons belangrijkste bezit... en we zijn er zelf verantwoordelijk voor. Maar geven we het ook de aandacht die het verdient? Een paar uurtjes sporten per week maakt al een wereld van verschil.
Iedereen heeft baat bij een betere conditie, een gezond lichaamsgewicht en een fit gevoel. Je voelt je fysiek en mentaal beter, je hebt meer energie en je bent beter bestand tegen ziekte en stress.


In de 31 health Centers kun je sportief aan jegezondheid werken en daarvoor heb je geen ervaring met fitness nodig. De health Centers zijn er voor iedereen: jong en oud, fit en niet fit, ervaren en niet ervaren. De sfeer is ontspannen en gezellig, onze medewerkers vriendelijk en behulpzaam. In het health Center zijn alleen de beste apparatuur en programma's goed genoeg.


Ben je van plan om gezonder te gaan leven? Haal je graag het beste uit jezelf? Breng dan snel een bezoek aan een van de health Centers of bel voor een afspraak. Onze medewerkers helpen je graag verder.


Vraag naar de speciale kortingen voor Achmea zorgverzekerden! 

 

Sporten kan ook leuk zijn!

Sporten in het health Center betekent twee dingen: plezier en resultaten! Juist omdat het uiteindelijk om de resultaten gaat, is met plezier sporten een belangrijke voorwaarde. Plezier zorgt voor motivatie en gebrek aan motivatie is de belangrijkste reden waarom mensen vaak stoppen. Daarom besteden we in het health Center veel aandacht aan de manier waarop we jou begeleiden, onze medewerkers, de sfeer, de kwaliteit van de apparatuur, de programma’s, de muziek en de omgeving.

Sporten in het health Center is daarom niet alleen goed voor je, maar ook leuk om te doen.