Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Nederlandse IJsdansclub

De Nederlandse IJsdansclub is een kleine doch gezellige vereniging. Het secretariaat is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, doordat wij er wonen.

We trainen op de ijsbaan Silverdome in Zoetermeer. In de winter van september tot medio maart elke donderdagavond gedurende anderhalf uur van 20.30 uur tot 22.00 uur.

Er wordt training gegeven aan zowel beginners als gevorderden door gekwalificeerde trainers.

De kosten voor een abonnement voor ongeveer 25 keer schaatsen van anderhalf uur bedragen exclusief de contributie van € 20, doch inclusief de trainingskosten ongeveer € 300.

Daarnaast wordt er zomerschaatsen georganiseerd. Voor het lopende seizoen 2008 vangt dat aan op 16 mei gedurende 10 vrijdagavonden tot medio juli 2008 gedurende twee uur van 20.30 uur tot 22.30 uur op de Silverdome, eveneens onder deskundige training. De kosten voor 10 keer schaatsen inclusief kosten training voor twee uur zijn nog niet vastgesteld maar zullen rond € 175 bedragen.

IJsdansen is in principe een sport voor twee en is een onderdeel van het kunstrijden (ijsdansen is kunstrijden op muziek). De dames hebben echter over het algemeen de overhand, dus we kunnen best wel wat heren gebruiken. Het lidmaatschap geldt in principe voor een leeftijd vanaf circa 14 jaar.

Contactgegevens:

 

Secretaris/penningmeester: Onno Visser

J.F. Kennedyplantsoen 7

2912 AD Nieuwerkerk aan den IJssel

telefoon 0180-320878

e-mail onnovisser@nederlandseijsdansclub.nl

website: nederlandseijsdansclub.nl