Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Badmintonvereniging Zuidplas

Badminton Vereniging Zuidplas is opgericht op 1 mei 1987. Wij zijn een kleine vereniging met ongeveer 80 leden. Kinderen zijn vanaf 8 jaar welkom op onze vereniging. Afhankelijk van hun leeftijd en spelniveau worden zij ingedeeld.

BV Zuidplas is een recreantenvereniging die vooral op gezelligheid gericht is. Dit houdt niet in dat er niet fanatiek gespeeld wordt. Iedereen kan op zijn eigen niveau spelen, of je nu beginner bent, al jaren voor het plezier speelt of fanatiek bent. Daarnaast wordt er door de leden rekening gehouden met het niveau van de medespelers, zo houden we het voor iedereen leuk. De heren doen jaarlijks mee aan de voorjaarscompetitie en met succes, wanneer er voldoende vrouwen zijn die interesse hebben, kunnen zij ook meedoen aan de competitie.

Er wordt op vrijdagavond gespeeld in Sporthal 'Zuidplas' te Moordrecht. In de sporthal is een bar waar tijdens en na het spelen iets gedronken kan worden. Hier is na het spelen altijd wel een groep mensen te vinden om het vochtniveau op peil te brengen, aanschuiven is geen probleem.

Tijdens het seizoen worden er enkele activiteiten en toernooien georganiseerd. De activiteiten variëren van een kerstborrel met een hapje tot een bowlingavond. Toernooien zijn vooral gericht op samenspelen waarbij het niet om het winnen gaat.
 

Contactgegevens:
 
Badmintonvereniging Zuidplas
Westeinde 229
2841 BT Moordrecht
contactpers.: F. Antonisse

tel.: 0182-373133

site: www.bvzuidplas.nl

 

Lidmaatschap
Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een heel seizoen van begin september tot eind mei.

Contributie
 

Jeugd vanaf 8 jaar € 73,-
Volwassenen € 87,-
Donateur € 16,-
Strippenkaart* € 17,-

*De strippenkaart biedt de mogelijkheid om 5x te komen spelen zonder direct lid te moeten worden van de vereniging.

Er kan twee keer kan gratis meegespeeld worden om te bepalen of de sport en/of de vereniging je aanspreekt, daarna kan je lid worden. Wanneer je slechts enkele keren wilt komen spelen, bieden wij de mogelijkheid tot het kopen van een strippenkaart.

Opzegging
Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitend d.m.v. een schriftelijke melding vóór 30 april aan het secretariaat en telefonische melding bij één van de bestuursleden.
Bij opzegging na 30 april, ben je voor het hele komende seizoen contributie verschuldigd. 

Als je vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op via telefoon of mail: info@bvzuidplas.nl.Voor inschrijvingen klik hier.