Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Badmintonclub Nieuwerkerk aan den IJssel

We spelen ons badmintonseizoen het gehele jaar door (muv de zomervakantie) in de Parkzoomhal in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het seizoen loop van eind augustus/begin september tot eind juni/begin juli.

 

De speelavonden zijn op dinsdagavond vanaf 18.00 uur (dan beginnen de jongste jeugdleden) tot 23.00 uur als de laaste senioren de zaal verlaten. De vrijdagavond is vanaf 18.30 als de jeugd weer begint tot 23.00 uur als de laatste senioren weer de zaal verlaten. De bar is de volgende stap voor een afzakkertje. Op zondagochtend vanaf 10.00 uur begint voor de competitiespeler de thuiswedstrijden, die doorgaaans tot 14.00 uur duren.

 

In het overzicht als volgt:

Dinsdag 18.00 - 21.30 Jeugd (Jonge jeugd begint, oudere jeugdleden spelen tot maximaal 21.30)

Dinsdag 20.10 - 23.00 Senioren (Competitiespelers de hele avond, recreanten vanaf 21.00 uur)

Vrijdag 18.30 - 20.00 Jeugd (Selectiespelers)

Vrijdag 20.00 - 23.00 Senioren (Competitiespelers de hele avond, recreanten vanaf 20.00 uur)

Zondag 10.00 - 14.00 Competitiewedstrijden (thuis)

Contactgegevens:
 
Badmintonclub Nieuwerkerk aan den IJssel
Postbus 177
2910 AD Nieuwerkerk aan den IJssel
bestuur@bcnieuwerkerk.nl

 

site: www.bcnieuwerkerk.nl

De jeugdafdeling van BCN telt ongeveer een 100 leden. In de jeugd investeert BCN veel tijd en middelen. Zo is er een gediplomeerde trainer in dienst om de spelers op te leiden, en zijn er ook tal van andere trainers en begeleiders actief. Uiteindelijk is het doel de spelers op te leiden voor de seniorencompetitie. Natuurlijk komt plezier eerst, er worden dan ook gedurende het seizoen diverse activiteiten georganiseerd.

 

Iedere dinsdag trainen alle jeugdleden. Op vrijdag traint een selectie van jeugdspelers nog een keer. Alle jeugdspelers van 12 jaar en ouder die minimaal 1 seizoen ervaring hebben nemen deel aan de jeugdcompetitie. In deze competitie speel je een tiental wedstrijden tegen teams van andere verenigingen.

 Al je meer wilt weten over badmintonnen bij de jeugd van BCN kun je contact opnemen met de leden van de jeugdcommissie of tijdens de speeltijden een bezoek aan de zaal brengen. Meedoen kan natuurlijk ook, neem dan eerst even contact op: keertjemeedoen@bcnieuwerkerk.nl