Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

smallAcademy

Bij smallAcademy helpen we je in huiselijke sfeer bij het maken van je huiswerk en alles wat daarmee samenhangt.
Je kunt bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en bijlessen op alle niveaus: van basisschool, vmbo, havo, vwo tot mbo.
Daarbij kun je rekenen op persoonlijke aandacht. We werken individueel of in een groep van max. 6 leerlingen. Hierbij maken we gebruik van verschillende hulpmiddelen om het leren voor jou gemakkelijker te maken. Zo heb je bijvoorbeeld de beschikking over een eigen werkplek met computer. Jouw kennismaking met ons begint met een gesprek, waarin we samen met jou en je ouders/verzorgers gaan bekijken, welke resultaten je wilt bereiken en hoe we je daarbij gaan helpen. Hier maken we afspraken over.
Regelmatig evalueren we deze afspraken en bekijken we of de doelen bereikt zijn.

Wij zijn begonnen met smallAcademy, omdat we op deze manier leerlingen hulp kunnen bieden, waarvoor op school geen tijd is of mogelijkheden zijn. We kunnen hierbij terugvallen op onze jarenlange ervaring in diverse vormen van onderwijs en begeleiding. In dit werk hebben we ook ervaring opgedaan met kinderen met uiteenlopende stoornissen en handicaps.
We vinden het leuk, als we iemand een stap verder kunnen helpen en er aan kunnen bijdragen, dat de kwaliteiten die diegene heeft er ook uit komen.

 

Karin en Marcel Velthuis

 

 

Contactgegevens:

 

smallAcademy

Sterremos 12

2914 VG Nieuwerkerk aan den IJssel

tel.: 06 16728913

mail: info@smallacademy.nl

site: http://smallacademy.nl

 

Hoe kom je bij smallAcademy klik hier

Naar het contactformulier klik hier

 

Extra info:

KvK Rotterdam: 24454551