Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Mail anoniem met een jongerenwerker

Vragen staat vrij!!
Opgroeien kan soms lastig zijn. Je loopt ergens tegenaan en weet niet hoe je daarmee om moet/kan gaan. Of je hebt vragen en weet niet aan we je deze vragen kunt stellen. Hiervoor is het CJG jongeren-inlooppunt in 't Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Wie slim is, stelt vragen
Een vraag stellen is nooit gek, of het nu gaat om verliefdheid, ruzie, ouders, seksualiteit, drugs, vriendschap, relaties, zakgeld, uitgaan, gepest worden of iets anders.

Anoniem mailen
De medewerkers van het CJG helpen graag en hebben altijd een luisterend oor. Wil je het liefst anoniem vanuit huis of vanaf je telefoon je vraag mailen? Dat is hier mogelijk! Vul het onderstaande in en je krijgt z.s.m. je antwoord van de door jou gekozen jongerenwerker.

Luug Smit

Hoi allemaal, even een korte voorstel.

Mij naam is Luug Smit en ben werkzaam als Ambulant Jongerenwerker / sport - buurtwerker in de dorpen Zevenhuizen, Oud Verlaat, Moerkapelle en Moordrecht. Hier bied ik ondersteuning aan jongeren ( groepen / individueel ) die kampen met problemen of vragen hebben hierover op gebied van scholing, hangplekken,  financiën, werk en school en dagbesteding etc etc, maar ook organiseren wij activiteiten zoals zaal en straatvoetbal, buitenspeeldagen en diverse terugkerende wekelijkse activiteiten die variëren van meidenactiviteiten tot filmavonden.  Mij kan je veel vinden op straat en bij de speelveldjes, mocht je mij niet kunnen vinden kan je natuurlijk altijd contact opnemen via de bekende wegen.

 

Groeten, Luug

Mijn mailadres (voor het antwoord) 

Mijn vraag aan Luug: 

Allard Lammerts van Bueren

Allard is ambulant jongerenwerker en sportbuurtwerker bij Welzijn  Zuidplas. Hij heeft zijn hele leven op hoog nationaal niveau gehonkbald en is thuis in de HipHop wereld. Ook kent hij veel jongeren uit verschillende sub-culturen. Hij heeft ook ervaring met jongerenproblemen, het zoeken naar identiteit en doelen stellen en behalen.

Hij staat open voor alle soorten vragen. Dus vraag maar raak!

Mijn mailadres (voor het antwoord) 

Mijn vraag aan Allard: 

Kim Terbrack

Hoi, ik ben werkzaam bij Welzijn Zuidplas. Ik hou van het werken met informatie (lesgeven, websites beheren, filmen) en van vormgeving (flyers en posters maken). Persoonlijk en op een open manier contact hebben vind ik erg belangrijk. Ik ben van mening dat dat zeker ook via o.a. mail mogelijk is. Soms zelfs beter, aangezien het anoniemer is. Vragen durven stellen getuigt naar mijn mening van kracht. Dus heb je een vraag, stel hem gerust. ik ga er integer mee om.

Mijn mailadres (voor het antwoord) 

Mijn vraag aan Kim: