Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Scouting Nieuwerkerk

Bij Scouting Nieuwerkerk is er veel avontuurlijks te doen en jaarlijks organiseert de scouting talloze activiteiten en evenementen.

 

Scouting biedt haar leden met het programma een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding. In dit programma wordt in actief samenspel met leeftijdsgenoten, geïnspireerd op het buitenleven, een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid. Scoutingleden leren samenwerken, verantwoordelijkheid nemen, organiseren, creatief te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen.

De scouting heeft de speltakken bevers, kabouters, welpen, scouts, roshe en stam. Voordat je lid word mag je 3 keer vrijblijvend komen kijken of je het leuk vind. Als het je leuk vind en je wil lid worden dan kan dit door een inschrijfformulier bij de leiding op te vragen en deze ingevuld weer bij de leiding in te leveren.

 

De contributie bedraagt voor de Bevers € 80,- per jaar (€ 42,- per half jaar). Voor de overige speltakken bedraagt de contributie € 100,- per jaar (€ 53,- per half jaar).

De inschrijfkosten bedragen € 17,50. Hiervoor ontvang je een das met dasring, naambandje "Scouting Nieuwerkerk" en het regio-insigne "Rond de Rotte".

 

Groepshuis "Het Luchtkasteel"

Schielandweg 98

2914 LP Nieuwerkerk aan den IJssel

info@scoutingnieuwerkerk.net

Website: www.scoutingnieuwerkerk.net