Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Scouting Moordrecht

Scouting biedt haar leden met het programma een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding. In dit programma wordt in actief samenspel met leeftijdsgenoten, geïnspireerd op het buitenleven, een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid. Scoutingleden leren samenwerken, verantwoordelijkheid nemen, organiseren, creatief te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen.

Het lidmaatschap van Scouting Moordrecht kost 30,00 euro per kwartaal. De vereniging is lid van de landelijke organisatie Scouting Nederland. U kunt uw zoon of dochter inschrijven via de website van Scouting Nederland (zie hieronder). Deze gegevens worden automatisch opgenomen in onze ledenadministratie. 

ScoutingMoordrecht bestaat uit ongeveer 100 leden. We bieden voor iedereen vanaf 7 jaar een leuke, gezellige en leerzame uitdaging! Iedereen is welkom bij ons en samen maken we onze vereniging tot een van de gezelligste in het dorp!

 

Met een diversiteit aan programma’s is scouting iedere week anders, soms een fietstocht, de andere keer kano je door de mooiste plekjes. Je bouwt een eigen toren, zeilt over de wateren in Nederland, of je bent binnen in ons eigen clubhuis druk in de weer met allerlei leuke activiteiten. En we doen nog veel meer! Dat past hier allemaal niet, en dat moet je gewoon zelf komen beleven. Iedereen is welkom!  

 

Contactgegevens

Stevensstraat 78

2841 CW Moordrecht

mail: info@scoutingmoordrecht.nl

site: www.scoutingmoordrecht.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief