Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

ID College

Opleidingen en cursussen

ROC ID College is een regionaal opleidingencentrum met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Katwijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Woerden en Zoetermeer. Behalve middelbaar beroepsonderwijs verzorgen we ook cursussen voor volwassenen.
 

Studenten kiezen hun toekomst

De letters ID staan voor individu en identiteit. Studenten maken hun eigen keuzes. Keuzes die bij hen passen en waar ze trots op kunnen zijn. Studenten leren bij ons niet alleen een vak, maar ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun weg te vinden in de maatschappij. 

Praktijkgericht onderwijs

In het onderwijs van ROC ID College ligt de nadruk op praktijkleren. Studenten werken aan opdrachten waarin ze het beroep goed leren kennen. In deze projecten leren ze de competenties die ze nodig hebben om straks goed in het beroep te functioneren. Naast projecten, krijgen studenten ook trainingen en cursussen, beroepspraktijkvorming en studieloopbaanbegeleiding. Met deze bouwstenen stelt elke student straks zijn eigen leerroute samen. Hierbij zorgen we voor duidelijke kaders, een heldere structuur en intensieve begeleiding door een studieloopbaanbegeleider. De opleiding kent een toenemende mate van zelfsturing. Hoe verder de opleiding vordert, hoe zelfstandiger de student zijn eigen leerproces vormgeeft.
 

Contactgegevens:
Groen van Prinsterersingel 52
2805 TE Gouda
Tel.: (0182) 56 71 00
Fax: (0182) 53 91 38 
mail: info@idcollege .nl
site: www.idcollege.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief