Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Driestar Hogeschool Gouda

Driestar Educatief - bestaande uit de onderdelen Driestar Hogeschool, Driestar Onderwijsadvies en Driestar Managementadvies - is een onderwijsinstelling met een missie. We zijn er niet voor onszelf. In het strategische beleidsplan 2008-2011 is de missie als volgt geformuleerd:
Driestar Educatief inspireert, vormt en ondersteunt (aankomende) leraren en scholen om goed reformatorisch en protestants-christelijk onderwijs te geven.

Ons ideaal is een school:

  • die de kernopdracht van christelijk onderwijs gestalte geeft;
  • waar geïnspireerde christelijke leraren werken;
  • waar leerlingen werken in inspirerende leeromgevingen;
  • waar leerlingen die dat nodig hebben extra zorg en aandacht ontvangen;
  • die goed bestuurd en geleid wordt;
  •  die ouders ziet als belangrijkste partner en hen ondersteunt bij de opvoeding.

Driestar Hogeschool is deel van een organisatie die leraren opleidt, maar ook op scholen helpt bij het vormgeven van goed onderwijs, de nascholing van de docententeams en de leerlingenzorg. Door die brede betrokkenheid bij het onderwijs weten we goed wat er leeft in de praktijk.

Dat merk jij in je opleiding

Onze lerarenopleidingen behoren niet voor niets tot de beste van Nederland. De nauwe band met de scholen helpt je bovendien bij het vinden van een stageplek en je toekomstige baan.

Persoonlijke vorming

Je persoonlijke vorming heeft een belangrijke plaats in de opleiding. We dagen je uit om grondig na te denken over je eigen identiteit. Je leert stevig te staan in de christelijke belijdenis en deze praktisch in te vullen, in je privéleven, maar vooral in je werk straks voor de klas.

Vakinhoudelijke groei

Ook vakinhoudelijk word je goed toegerust. Je kiest de verdiepingsvakken en minoren die bij je passen. Bijvoorbeeld op het gebied van management, zorg, ICT of een van de schoolvakken. Elke student mag ook buitenlandervaring opdoen. Hou je van meer uitdaging? Combineer dan twee van onze opleidingen.

Stimulerende omgeving

In Gouda studeren ruim 1.400 studenten. Er is een open sfeer, met veel persoonlijke aandacht. De ruimten zijn gezellig en professioneel ingericht. We hebben moderne ICT-voorzieningen, eigentijds lesmateriaal en een uitgebreide mediatheek en onderwijswerkplaats.

De opleidingen van Driestar Hogeschool vind je op de hogeschoolsite

Contactgegevens:
Driestar Hogeschool
Burgemeester Jamessingel 2
2803 PD Gouda
tel.: 0182-540333
mail: hogeschool@driestar-educatief.nl
site: www.driestar-hogeschool.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief