Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Popkoor

Het Mega Rock- en Popkoor “S1VOICE” zingt Popmuziek met een accent op Rock en met af en toe ook een song uit een Musical of een swingende Gospelsong. Na een jaar oefenen hebben we 20 nummers ingestudeerd, waaronder de volgende nummers:

 

Angels, Beep Beep love, Born to be wild
California dreaming, Don't stop me now,
Don't speak, Dromen zijn bedrog medley,
Easy lover, Fantasy, Good vibrations, Hard to say i'm sorry, I'm outta love, It's raining men.


Iedereen bereidt zich thuis of onderweg met behulp van het oefenmateriaal voor op de repetities. Na ca. 2 of 3 maanden gaan we over op een of twee songs per maand. En dat blijft dan zo.

 

Regelmatig wordt er aan de S1VOICE- leden een lijstje voorgelegd waaruit nieuw in te studeren songs kunnen worden gekozen. Incidenteel worden er workshops ingelast, waarin onderwerpen als stemgebruik en presentatie aan de orde komen.

Je wordt wel geacht je partijen te kennen als je op de repetitie komt. Als je er om welke reden dan ook niet bij kunt zijn, hoef je je in principe niet af te melden.

 

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 27,50 en het lesgeld bedraagt € 22,00 per maand. In Juli en Augustus zijn er geen lessen. In de 10 repetitiemaanden per jaar worden geen repetities gehouden in de schoolvakanties. De betaling loopt gewoon door, ook als je om welke reden dan ook  niet bij de repetities aanwezig kunt zijn.

 

Het gebruik van oefen/lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen maar blijft echter eigendom van het Charles Vermeer Zanginstituut en dient bij opzegging in goede staat te worden ingeleverd. (CD's en originele songteksten).

 

 

Tips kun je nalezen op de pagina Tips voor het oefenen

 

Vragen over het koor kun je mailen naar: Charles Vermeer Zanginstituut
Je kunt ook telefonisch contact opnemen met op telefoonnummer:
010- 4422599

Op de website: www.s1voice.nl is nog veel meer informatie te vinden

Webzaken: asonevoice@gmail.com
Bea Dekker mobiel: 06-21429752

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief