Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Theater voor iedereen

De stichting is opgericht 13 januari 2011, met als doel het periodiek realiseren van theatervoorstellingen waarbij ernaar wordt gestreefd zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Zuidplas of één van de voormalige dorpskernen direct of indirect te betrekken. Het gaat hier om zowel grote- als kleine producties.
De stichting beoogt niet het behalen van winst. 

Wij maken theatervoorstellingen voor en door inwoners van de gemeente Zuidplas en nodigen u uit te komen kijken naar onze eerste voorstelling Ontspiegeld, die in mei 2012 opgevoerd gaat worden in theater Swanla te Zevenhuizen.

De voorstelling zal tot stand komen met medewerking van diverse verenigingen en basisscholen uit de gemeente Zuidplas, onder leiding van een professionele regisseur. In totaal 80 spelers/dansers per voorstelling + koor en diverse muzikanten.

We willen iedereen uit de gemeente Zuidplas en omgeving laten meegenieten van dit stuk dat door het grote aantal medewerkers een groot spektakel zal gaan worden.
 

DOE JE MEE?
Theater voor Iedereen is voor de voorstelling 'ONTSPIEGELD' op zoek naar dansers en spelers vanaf 11 jaar. Het wordt een sprookjesachtige musical die in mei 2012 zes keer zal worden opgevoerd in theater Swanla in Zevenhuizen.

We gaan oefenen op de donderdagen vanaf 19.00 uur. 

Denk je dat je mee wilt doen, stuur dan een mailtje met je naam en leeftijd naar:
info@theatervooriedereen.nl  

 
Contactgegevens:
Theater voor iedereen
Watermunt 3
2841 SN Moordrecht 
tel.: 06-41882643
mail: info@theatervooriedereen.nl 
site: www.theatervooriedereen.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief