Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Theater Swanla

De theaterzaal
Een combinatie van gezelligheid en functionaliteit, dat is wat Theater Swanla te bieden heeft. Het centrum beschikt over een multifunctionele theaterzaal met een tribune capaciteit van 220 zitplaatsen en een vlakke speelvloer. De zaal is voorzien van de modernste audio-visuele hulpmiddelen en lichttechniek.

Waar gaat u zitten?
Vanaf iedere stoel op de tribune is er een goed zicht op het podium. De stoelen zijn genummerd. Het is niet toegestaan om consumpties mee de zaal in te nemen.

Garderobe
Het is niet toegestaan overjassen e.d. mee naar binnen te nemen.

Rolstoelgebruikers
In de zaal is een beperkt aantal plaatsen voor rolstoelgebruikers. Als u een voorstelling wilt bezoeken en u maakt gebruik van een rolstoel, geef dit door bij het kopen van uw kaartje. Wij proberen hiermee rekening te houden. Een aangepast toilet is aanwezig.

Aanvangstijden
De voorstellingen beginnen om 20:15 uur, tenzij anders vermeld. Mocht u later arriveren dan kunnen wij u helaas niet meer tot de voorstelling toegelaten. Pas in de eerstvolgende pauze kunt u naar binnen. Helaas kunnen wij geen restitutie verlenen aan laatkomers.

Foto-, en / of geluidsopnamen
Het is zonder schriftelijke toestemming van de directie niet toegestaan foto-, film- en/of geluidsopnamen tijdens de voorstellingen te maken.

Storende apparatuur
Telefoons, zijn bijzonder storend, zowel voor de theatertechnische apparatuur als voor uw medebezoekers. Wij verzoeken u met klem hiervan geen gebruik te maken en eventueel bij de ingang van de zaal melding te maken van uw noodzakelijke bereikbaarheid.

Parkeren
Wij beschikken over 100 parkeerplaatsen. Indien u allen met de auto komt dan zijn dat er niet genoeg. Wellicht valt te overwegen om te carpoolen, of wanneer de afstand klein is gebruik te maken van de fiets of benenwagen.

Arangementen
Heeft u zin in een compleet verzorgd avondje uit, dan doen wij u graag een voorstel. Wij kunnen u en uw gasten ontvangen met een hapje, drankje of diner voorafgaande aan de voorstelling. Kortom een op maat gemaakt theater arrangement is bespreekbaar.
Bestuur en alle medewerk(st)ers van Theater Swanla hopen u vaak te mogen begroeten! Neem vooral uw familie en vrienden mee, want samen geniet je nog meer.

Informatie zaalverhuur

Contactgegevens

Burgemeester Klinkhamerweg 86, 2761 BJ Zevenhuizen
telefoon: 0180-631989
email:info@theaterswanla.nl
site: www.dorpshuis.nl/theater/theaterinfo.htm

 

Voor het komende Theaterseizoen 2010-2011 heeft de Theatercommissie wederom voor een zeer aantrekkelijk programma gezorgd. Laat het nieuwe heaterprogramma, met een kleurrijk palet aan voorstellingen, u inspireren! Met een bezoek aan Theater Swanla bent u er even helemaal uit. Soms zet het u aan tot nadenken, soms laat het u even wegdromen, maar het biedt u in elk geval altijd inspiratie! Welke voorstelling u ook kiest, een avond naar het theater werkt verfrissend en brengt u even in andere sferen. Of u nu kiest voor een beginnende cabaretier of juist voor een gevestigde naam, men weet u ongetwijfeld te prikkelen. Neem de tijd om ons aanbod te bestuderen en een keuze te maken. Mocht u meer informatie wensen, laat het ons dan weten!

Heeft u zin in een compleet verzorgd avondje uit, dan doen wij u graag een voorstel. Wij kunnen u en uw gasten ontvangen met een hapje, drankje of diner voorafgaande aan de voorstelling. Kortom een op maat gemaakt theater arrangement is bespreekbaar.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief