Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Stichting Oogstfeest Zevenhuizen

Dankzij de enthousiaste medewerking van heel veel vrijwilligers en de financiële bijdragen van veel bedrijven, de Rabobank en de gemeente Zuidplas is het weer mogelijk geweest om u, als bezoeker, een mooi programma te bieden. Jaarlijks terugkerende attracties aangevuld met nieuwe elementen zorgen ervoor dat het Oogstfeest in Zevenhuizen herkenbaar, maar ook verrassend blijft. U kunt nog even nagenieten door de foto’s en filmpjes op deze website te bekijken. Vervolgens gaat het organisatie-comité zich alvast opmaken voor het organiseren van het 25e Oogsfeest op zaterdag 3 september 2011.

Na 24 jaar is het Oogstfeest uitgegroeid naar een evenement waar heden en verleden hand in hand gaan. Oude kameraden ontmoeten elkaar en een spontane dorpsreünie ontstaat. Daarnaast maakt de jeugd kennis met de technieken en gebruiken van vroeger en beleven zij spelenderwijs een stuk geschiedenis. Het thema is niet voor niets al jaren: “Oude tijden herleven”!

Op de bijna 1 kilometer lange Dorpsstraat komt u heel veel marktkraamhouders tegen die hun verschillende waren aanprijzen. Op het parkeerterrein naast de C1000 vindt u een tiental oude ambachten.
 

Contactgegevens:
 
Christelijk Jongerenkoor Anthem
contactpers.: A. Legters
Eendendaal 82
2914 EB Nieuwerkerk aan den IJssel
tel.: 06-18194746
mail: info@jongerenkoor-anthem.nl
site: www.jongerenkoor-anthem.nl

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief